Det praktiska

Var ligger mottagningen?

Mottagningen ligger på Kammakargatan 62 i samma trappuppgång som hotellet Unique (inte porten inne på gården). Titta gärna på sl.se hur du kommer fram. Det kan vara lite svårt att hitta parkering, så var ute i god tid om du kommer med bil. I nuläge erbjuds fysiska besök främst måndagar och tisdagar.

Hur bokar man tid?

Man bokar tid genom Kaddio, där man väen kan av- och boka om tider. Du får information om hur du skapar konto efter att du kontaktat mottagningen om att boka tid.

Vilka tider finns det?

Med väldigt få undantag erbjuder Eros & Psyke endast besök under kontorstider. Måndag och tisdag finns Eros & Psyke på den fysiska mottagningen på Kammakargatan och man som patient har möjlighet att komma in fysiskt eller på onlinebesök. Andra dagar, oftast onsdag och torsdag, finns det enbart onlinebesök.

Hur funkar online-besök?

Onlinebesök kan ske i datorn eller mobilen genom videosamtal. Kaddio används i första hand, om det av någon anledning inte fungerar används Care Connect. Båda systemen uppfyller Socialstyrelsens krav på säkerhet.

Kan jag vara trygg?

Det kan vara väldigt känsligt att prata om sin sexualitet och öppna upp sig. Som legitimerad psykolog följer Tanja Suhinina självklart lagar och riktlinjer kring att ge vård med grund i vetenskap, sekretess och journalföring. Systemen som används för videokontakt, bokning och journalföring uppfylla kraven inom svensk vård.

Vad kostar ett besök?

1500 kr enskilt (45 min) och 1800 kr för två eller fler (50 min). Du kan avboka besöket kostnadsfritt senast 24 h innan. Om inget annat bestäms betalar du med faktura i slutet av månaden, vid samtal med fler än en deltagare skickas fakturan till den som bokade besöket.