Det praktiska

Var ligger mottagningen?

Mottagningen ligger på Kammakargatan 62. Titta gärna på sl.se hur du kommer fram. Det kan vara lite svårt att hitta parkering, så var ute i god tid om du kommer med bil. Mottagningen ligger högst upp i en port som annars tas upp av ett hotell.

Hur funkar online-besök?

Onlinebesök sker genom Kaddio (som även används för bokning och journal). När det börjar bli dags för ditt onlinebesök – logga in på Kaddio så blir du uppringd. Det är viktigt att du är inloggad med det kontot som besöket är bokat till. Vänd dig till Kaddios support för frågor kring det tekniska.

Kan jag vara trygg?

Det kan vara väldigt känsligt att prata om sin sexualitet och öppna upp sig. Som legitimerad psykolog följer Tanja Suhinina självklart lagar och riktlinjer kring att ge vård med grund i vetenskap, sekretess och journalföring.

Vad kostar ett besök?

Till och mer mars 2020: 1200 kr enskilt (45 min) och 1600 kr för två eller fler (70 min). Från och med april 2020: 1300 kr enskilt (45 min) och 1600 kr för två eller fler (55 min). Du kan avboka besöket kostnadsfritt senast 24 h innan. Om inget annat bestäms betalar du med faktura i slutet av månaden, vid samtal med fler än en deltagare skickas fakturan till den som bokade besöket.