För privatklienter

Hej!

Det här sidan får du tillgång till om du har blivit antagen som privat klient hos Eros & Psyke, antingen själv eller med partners. Här finns lite utförligare praktisk information och det kan vara bra att spara länken för att kunna återkomma till den här sidan.

Skapa konto på Kaddio

För att kunna boka en tid eller genomföra ett onlinebesök behöver du ha ett konto i systemet Kaddio. Kontot skapar du här med hjälp av ditt mobila bank-ID. Alla som deltar behöver skapa eget konto. Kom ihåg att fylla i din postadress. Fakturor skickas på mail, men man behöver postadressen för att ställa dem korrekt.

Boka tid

Logga in på Kaddio och boka en tid som passar. Välj Enskilt om du kommer själv eller Fler än en om ni är flera som deltar.

Om ni bokar tid för flera deltagare bokar ni i en av deltagarnas namn. Om det är första gången skriv även in vad övriga deltagare heter och deras personnummer i bokningen.

Hitta hit

Mottagningen ligger högst upp på Kammakargatan 62, samma port som hotellet Unique.

Onlinebesök

Om besöket ska ske online behöver du logga in på Kaddio med samma konto som du bokade tiden med. När det är dags för besöket ringer Tanja Suhinina upp dig genom Kaddio. Om ni är fler än en är det allra bästa är att ni är på samma plats, men det går att ha flerpartssamtal. Då ska samtliga vara inloggade på Kaddio.

För att kontakten ska fungera så smidigt som möjligt är det viktigt att du ha bra nätuppkoppling och möjlighet att ta upp ljud med extern mikrofon, headset eller inbyggd mikrofon.

Titta gärna på demoversionen på Kaddios hemsida om du vill känna dig säker med systemet.

Om Kaddios videosamtal av någon anledning inte fungerar kan Care Connect användas som backup.

Ombokning och avbokning i Kaddio

  • För avbokning av ett besök behöver du gå in på Kaddio och boka av det. Du kan göra det kostnadsfritt fram till 24 timmar innan besöket.
  • Om du vill boka om en tid ska du först boka av ditt gamla besök och sedan boka ett nytt.

Betalning

Fakturan för månadens besök skickas över mail i början av nästkommande månad. För besök för par eller fler skickas fakturan till den som bokade besöket. Kom ihåg att fylla i din postadress så att fakturan kan ställas korrekt.

Fakturan ska betalas inom 30 dagar. Vid utebliven betalning skickas en påminnelsefaktura med 100 kr i påminnelseavgift.

Uteblivet besök/sent återbud

Besök kan bokas av kostnadsfritt fram till 24 timmar innan, sedan faktureras fullpris. Faktura för uteblivet besök/sent återbud skickas i regel i samband med det inställda besöket.

Inför första besöket

Många frågar om de kan förbereda något inför första besöket. Det är oftast inget särskilt som behöver förberedas. Gillar du att skriva och göra listor kan du göra det för att själv känna att du fått med allt, men det är oftast inte nödvändigt. Däremot kommer du behöva svara på frågan “vad vill du få ut av den här kontakten?”, och den får du gärna fundera på i förväg.

Feedback

Du får gärna berätta hur du upplevde kontakten med Eros & Psyke. Det sker anonymt och uppskattas oavsett om du vill informera om möjliga utvecklingsområden eller ge positiv feedback. Använd gärna det här formuläret där du kan lämna feedback anonymt.