För privatklienter

Hej!

Det här sidan får du tillgång till om du har blivit antagen som privat klient hos Eros & Psyke, antingen själv eller med partners. Här finns lite utförligare praktisk information och det kan vara bra att spara länken för att kunna återkomma till den här sidan.

Ditt första besök

Kaddio är ett elektroniskt system för klientarbete som Eros & Psyke använder för journalföring, bokning och videosamtal. Ta gärna en titt på deras hemsida om du har några frågor om själva systemet.

  • Du bjuds in i systemet genom ett mail. Ta gärna en titt i skräpkorgen om det finns misstanke om att du inte fått ett mail du borde ha fått.
  • Om du själv ska boka en tid – välj tidstypen Privat enskilt.
  • Tider för besök för par eller fler bokas på tidstypen Privat, fler än en. Skriv in namn och personnummer på partners som kommer att delta i kommentarsfältet. (Om du inte hittar en ledig tid för par eller fler, boka in två Privat enskilt-tider som ligger efter varandra, och de kommer senare att göras om till rätt tidstyp.)
  • För din säkerhet som patient är det viktigt att jag har korrekta uppgifter om din identitet. För det behöver jag ditt personnummer, som du kan antingen skriva in i samband med inloggning med Bank-ID, eller i kommentarsfältet vid bokningen. Alla deltagare behöver också ha giltig legitimation vid första besöket.

Ombokning och avbokning i Kaddio

  • För avbokning av ett besök behöver du gå in på Kaddio och boka av det. Du kan göra det fram till 24 timmar innan besöket.
  • Om du vill boka om en tid ska du först boka av ditt gamla besök och sedan boka ett nytt.

Betalning

Om inget annat bestäms skickas en pappersfaktura med 30 dagars fakturatid till din hemadress i slutet av månaden. För besök för par eller fler skickas fakturan till den som bokade besöket.

Vid utebliven betalning skickas en påminnelsefaktura med 30 kr fakturaavgift och 50 kr påminnelseavgift.

Uteblivet besök/sent återbud

Besök kan bokas av kostnadsfritt fram till 24 timmar innan, sedan faktureras fullpris. Faktura för uteblivet besök/sent återbud skickas i regel i samband med det inställda besöket.

Feedback

Du får gärna berätta hur du upplevde kontakten med Eros & Psyke. Det sker anonymt och uppskattas oavsett om du vill informera om möjliga utvecklingsområden eller ge positiv feedback. Använd gärna det här formuläret där du kan lämna feedback anonymt.