För privatklienter

Hej!

Det här sidan får du tillgång till om du har blivit antagen som privat klient hos Eros & Psyke, antingen själv eller med partners. Här finns lite utförligare praktisk information och det kan vara bra att spara länken för att kunna återkomma till den här sidan.

Covid-19

Eftersom mottagningen ligger i centrala Stockholm är möjligheten till fysiska besök mycket begränsat, däremot finns det gott om onlinemöjligheter. Om du är intresserad av ett fysiskt besök, ta en titt i schemat efter de tillfällen som fysiska besök erbjuds.

Skapa konto på Kaddio

För att kunna boka en tid eller genomföra ett onlinebesök behöver du ha ett konto i systemet Kaddio. Kontot skapar du här med hjälp av ditt mobila bank-ID. Alla som deltar behöver skapa eget konto.

Boka tid

Logga in på Kaddio och boka en tid som passar. Välj Privat enskilt om du kommer själv eller Privat, fler än en om ni är flera som deltar.

Om ni bokar tid för flera deltagare bokar ni i en av deltagarnas namn och skriver vilka andra som kommer att delta i kommentaren till bokningen vid första besöket.

Onlinebesök

Om besöket ska ske online behöver du logga in på Kaddio med samma konto som du bokade tiden med. När det är dags för besöket ringer Tanja Suhinina upp dig genom Kaddio. Observera att Kaddio endast stödjer tvävägskommunikation.

För att kontakten ska fungera så smidigt som möjligt är det viktigt att du ha bra nätuppkoppling och möjlighet att ta upp ljud med extern mikrofon, headset eller inbyggd mikrofon.

Titta gärna på demoversionen på Kaddios hemsida om du vill känna dig säker med systemet.

Om Kaddios videosamtal av någon anledning inte fungerar kan Care Connect användas som backup.

Ombokning och avbokning i Kaddio

  • För avbokning av ett besök behöver du gå in på Kaddio och boka av det. Du kan göra det fram till 24 timmar innan besöket.
  • Om du vill boka om en tid ska du först boka av ditt gamla besök och sedan boka ett nytt.

Betalning

Om inget annat bestäms skickas en pappersfaktura med 30 dagars fakturatid till din hemadress i slutet av månaden. För besök för par eller fler skickas fakturan till den som bokade besöket.

Vid utebliven betalning skickas en påminnelsefaktura med 100 kr påminnelseavgift.

Uteblivet besök/sent återbud

Besök kan bokas av kostnadsfritt fram till 24 timmar innan, sedan faktureras fullpris. Faktura för uteblivet besök/sent återbud skickas i regel i samband med det inställda besöket.

Feedback

Du får gärna berätta hur du upplevde kontakten med Eros & Psyke. Det sker anonymt och uppskattas oavsett om du vill informera om möjliga utvecklingsområden eller ge positiv feedback. Använd gärna det här formuläret där du kan lämna feedback anonymt.